Ons verhaal

GOFON wil het complex proces van een uitvaart organiseren of plannen vereenvoudigen zodat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw geliefde. GOFON is daarom het eerste online uitvaartplatform in België.

GOFON verzorgt uitvaarten over heel België, dit wil dus zeggen zowel in Vlaanderen, Wallonië als Brussel.

Hieronder kan u een korte geschiedenis vinden wie GOFON heeft opgericht en waarom.

GOFON Online Uitvaarten werd opgericht door Uitvaartbegeleiding Gorsen-Fonteyne.

Het begon allemaal op 1 oktober 1989 toen Daniel en Kristel Gorsen-Fonteyne besloten om uitvaartbegeleiding Gorsen-Fonteyne op te richten. De zaak werd gevestigd in Groot-Bijgaarden, en in 2000 openden zij een winkel/kantoor te Zellik.

Samen willen ze bij het overlijden van een familielid of dierbare alle zorgen uit uw handen nemen en u stap voor stap begeleiden in deze moeilijke periode.

Bij het organiseren van een uitvaart wordt er altijd tijd genomen om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen dit met uiterste discretie en in alle rust. 

Door de jaren heen hebben Daniel en Kristel niet alleen ervaring opgedaan maar weten ze ook hoe ze hun klanten het best kunnen steunen en begeleiden, dit altijd met een glimlach.

Omdat digitalisering een grote rol speelt in de huidige maatschappij zijn wij wat verder gaan denken en zo op het idee gekomen om een uitvaart online te kunnen plannen en bestellen. Het toegankelijk maken voor iedereen en een pak zorgen en stress weghalen is dan ook het doel van GOFON.

 

Pers

Interview Kanaal Z: klik hier

Artikel HLN oktober 2019: klik hier

Artikel Radio 2: klik hier

Artikel Nieuwsblad: klik hier

Podcast "Van Thuis Uit" met Sander Cuypers: klik hier

Interview Kanaal Z (Frans): klik hier

Guido Gezellestraat 6
1702 Groot-Bijgaarden, België
TEL 02/465.70.65
BTW/VAT: BE 0651 712 613
RPR Brussel